Robots kunnen bijvoorbeeld het "Smart Restaurant" van de toekomst bevolken. Momentum Machines, een bedrijf gespecialiseerd in de productie van robotten, heeft deze "Smart Restaurant" machines ontworpen, ze zijn in staat om 360 smakelijke hamburgers per uur te maken.

De automatisering is dus volop bezig om de fast food industrie in te palmen. Dat is geen goed nieuws voor al wie een laagbetaalde job heeft. Steeds meer van die laagbetaalde jobs dreigen te verdwijnen, waardoor de sociale onrust in de toekomst hoog kan oplaaien.

Robots kunnen bijvoorbeeld het "Smart Restaurant" van de toekomst bevolken. Momentum Machines, een bedrijf gespecialiseerd in de productie van robotten, heeft deze "Smart Restaurant" machines ontworpen, ze zijn in staat om 360 smakelijke hamburgers per uur te maken. De automatisering is dus volop bezig om de fast food industrie in te palmen. Dat is geen goed nieuws voor al wie een laagbetaalde job heeft. Steeds meer van die laagbetaalde jobs dreigen te verdwijnen, waardoor de sociale onrust in de toekomst hoog kan oplaaien.