De Robo-Advisors, zoals ze genoemd worden, kunnen echter de laatste fase van bull markt inluiden. De geschiedenis bewijst namelijk dat op elke piek van de beurskoersen er sprake is van de introductie van nieuwe technologie op de beurs. Die technologie is nodig om in te gaan op de hebzucht van de beleggers.

In 1929 ontwikkelde Charles Ponzi het eerste Ponzi schema. Bij vorige crashes waren spoorwegen, vastgoed, technologie, grondstoffen, groeimarkten enzovoort die een piek bereikten, vandaag is het beleggingsadvies. De vraag luidt nu of deze advies gevende robotten een volgende correctie op de beurzen zullen overleven.

De Robo-Advisors, zoals ze genoemd worden, kunnen echter de laatste fase van bull markt inluiden. De geschiedenis bewijst namelijk dat op elke piek van de beurskoersen er sprake is van de introductie van nieuwe technologie op de beurs. Die technologie is nodig om in te gaan op de hebzucht van de beleggers. In 1929 ontwikkelde Charles Ponzi het eerste Ponzi schema. Bij vorige crashes waren spoorwegen, vastgoed, technologie, grondstoffen, groeimarkten enzovoort die een piek bereikten, vandaag is het beleggingsadvies. De vraag luidt nu of deze advies gevende robotten een volgende correctie op de beurzen zullen overleven.