Prechter schreef in zijn Global Market Perspective dat de Dow Jones kan terugvallen in de richting van het niveau van 8000 punten. De komende maanden kunnen volgens Prechter de meest opwindende van het hele jaar worden.

De Dow Jones heeft de linkerschouder van het hoofd- en schouderpatroon in januari gevormd, waarna het hoofd in april werd neergezet. Het is nu wachten op de vorming van de rechterschouder.

Prechter, die op basis van het Elliott Wave Principle in 1987 de beurskrach voorspelde, is op Wall Street een figuur waar nog steeds naar wordt geluisterd. Nochtans waren zijn voorspellingen in de afgelopen maanden niet altijd even correct, om het nog zacht uit te drukken.

Prechter schreef in zijn Global Market Perspective dat de Dow Jones kan terugvallen in de richting van het niveau van 8000 punten. De komende maanden kunnen volgens Prechter de meest opwindende van het hele jaar worden. De Dow Jones heeft de linkerschouder van het hoofd- en schouderpatroon in januari gevormd, waarna het hoofd in april werd neergezet. Het is nu wachten op de vorming van de rechterschouder. Prechter, die op basis van het Elliott Wave Principle in 1987 de beurskrach voorspelde, is op Wall Street een figuur waar nog steeds naar wordt geluisterd. Nochtans waren zijn voorspellingen in de afgelopen maanden niet altijd even correct, om het nog zacht uit te drukken.