Eind september gaf hij zijn klanten het volgende advies: ga long in de dollar, short in het goud en short in aandelen. Inderdaad, het draaide compleet anders uit. Prechter is inmiddels zowat de risee van Wall Street geworden.

Sommige analisten proberen zich uit zo'n situatie te redden door te stellen dat wat niet is nog kan komen. Dat lukt in het geval van Prechter echter niet (meer), want hij voorspelde een heuse krach op de beurs.

Robert Prechter is een echte mediafiguur in de Verenigde Staten en zal dus wel in allerlei media blijven opduiken. De vraag is echter of hij door de financiële markten nog au serieux zal worden genomen.

Eind september gaf hij zijn klanten het volgende advies: ga long in de dollar, short in het goud en short in aandelen. Inderdaad, het draaide compleet anders uit. Prechter is inmiddels zowat de risee van Wall Street geworden. Sommige analisten proberen zich uit zo'n situatie te redden door te stellen dat wat niet is nog kan komen. Dat lukt in het geval van Prechter echter niet (meer), want hij voorspelde een heuse krach op de beurs. Robert Prechter is een echte mediafiguur in de Verenigde Staten en zal dus wel in allerlei media blijven opduiken. De vraag is echter of hij door de financiële markten nog au serieux zal worden genomen.