De beurzen in zowel de geïndustrialiseerde als in de groeilanden deden goed, maar ook Amerikaanse vastgoedfondsen en hedge funds leverden positieve returns af. Anderzijds viel de VIX of fear index terug tot het laagste niveau sinds het begin van 2007. Angst is in de huidige markten dus volledig afwezig.

Ondanks de gestegen beurskoersen leverden ook obligaties opnieuw positieve returns op. Grondstoffen hadden het anderzijds moeilijker tijdens het tweede kwartaal, wat deels te maken had met geopolitieke spanningen in verschillende delen van de wereld. Juvyns verwacht in de tweede helft van het een grotere volatiliteit en een hogere rente.

De beurzen in zowel de geïndustrialiseerde als in de groeilanden deden goed, maar ook Amerikaanse vastgoedfondsen en hedge funds leverden positieve returns af. Anderzijds viel de VIX of fear index terug tot het laagste niveau sinds het begin van 2007. Angst is in de huidige markten dus volledig afwezig. Ondanks de gestegen beurskoersen leverden ook obligaties opnieuw positieve returns op. Grondstoffen hadden het anderzijds moeilijker tijdens het tweede kwartaal, wat deels te maken had met geopolitieke spanningen in verschillende delen van de wereld. Juvyns verwacht in de tweede helft van het een grotere volatiliteit en een hogere rente.