Verschillende macro-economische cijfers wijzen in die richting. Zo stabiliseert de daling van de huizenprijzen in de Verenigde Staten en laat de economie van Azië een fraaie groei zien. Bovendien laten de meer op de toekomst gerichte indicatoren, zoals consumentenvertrouwen en sentimentindicator van de Europese Commissie een verbetering zien.

De beleggers tonen over een breed front meer risicobereidheid. De renteverschillen op staatsleningen in de eurozone neemt af, de renteopslag voor bedrijfsobligaties daalt.

Verschillende macro-economische cijfers wijzen in die richting. Zo stabiliseert de daling van de huizenprijzen in de Verenigde Staten en laat de economie van Azië een fraaie groei zien. Bovendien laten de meer op de toekomst gerichte indicatoren, zoals consumentenvertrouwen en sentimentindicator van de Europese Commissie een verbetering zien. De beleggers tonen over een breed front meer risicobereidheid. De renteverschillen op staatsleningen in de eurozone neemt af, de renteopslag voor bedrijfsobligaties daalt.