De Euro Stoxx 50 noteert ruim driekwart procent in de plus, de BEL 20 boekt een winst van ruim een half procent. Met Delhaize en Colruyt zijn respectievelijk de sterkste stijger en de grootste daler binnen de index.

Volgens ING zijn de risico's voor de Spaanse banken na de stress tests nog niet verdwenen. Oliver Wyman - dat de stress tests uitvoerde - bekwam ongeveer hetzelfde bedrag dan in juni (57 in plaats van 62 miljard euro). Een groter bedrag - zeg maar een agressiever bedrag - zou de geloofwaardigheid hebben doen toenemen.

Bij de stress tests werd uitgegaan van een core tier 1 ratio van 6%, terwijl in Ierland werd uitgegaan van een core tier 1 ratio van 9%. Op basis van laatstgenoemde core tier 1 ratio zouden maar 4 van de 14 Spaanse banken door de stress tests zijn geraakt. Het totaal benodigd bedrag zou dan 70 miljard euro bedragen hebben.

Proximedia vervolgt zijn groeistrategie met de overname van AFE Benelux

Door de opname van AFE Benelux in de Proximedia Groep verstevigt deze laatste haar leiderspositie op de Belgische Digitale Media markt. AFE Benelux biedt onder het merk "Solution Web" gelijkaardige diensten aan zoals deze van Proximedia Belgium en Bezoom. Deze diensten omvatten vooral de creatie van websites en het realiseren van bedrijfsvideo's.

In minder dan 4 jaar tijd is AFE Benelux er in geslaagd een netwerk uit te bouwen van 3 commerciële kantoren met vandaag een veertigtal medewerkers en een omzet van 3,7 miljoen Euro. En dit bovendien met een bedrijfsresultaat van meer dan 300.000 Euro.

Met de overname van AFE Benelux komen er 1500 nieuwe klanten bij de Proximedia Groep die vanaf nu dus meer dan 22.000 klanten telt.

Het succesverhaal van AFE Benelux kan nu verder gezet worden binnen de Proximedia Groep die haar ervaring en financiële slagkracht zal kunnen toevoegen aan dit mooie verhaal.

De Euro Stoxx 50 noteert ruim driekwart procent in de plus, de BEL 20 boekt een winst van ruim een half procent. Met Delhaize en Colruyt zijn respectievelijk de sterkste stijger en de grootste daler binnen de index. Volgens ING zijn de risico's voor de Spaanse banken na de stress tests nog niet verdwenen. Oliver Wyman - dat de stress tests uitvoerde - bekwam ongeveer hetzelfde bedrag dan in juni (57 in plaats van 62 miljard euro). Een groter bedrag - zeg maar een agressiever bedrag - zou de geloofwaardigheid hebben doen toenemen. Bij de stress tests werd uitgegaan van een core tier 1 ratio van 6%, terwijl in Ierland werd uitgegaan van een core tier 1 ratio van 9%. Op basis van laatstgenoemde core tier 1 ratio zouden maar 4 van de 14 Spaanse banken door de stress tests zijn geraakt. Het totaal benodigd bedrag zou dan 70 miljard euro bedragen hebben. Proximedia vervolgt zijn groeistrategie met de overname van AFE BeneluxDoor de opname van AFE Benelux in de Proximedia Groep verstevigt deze laatste haar leiderspositie op de Belgische Digitale Media markt. AFE Benelux biedt onder het merk "Solution Web" gelijkaardige diensten aan zoals deze van Proximedia Belgium en Bezoom. Deze diensten omvatten vooral de creatie van websites en het realiseren van bedrijfsvideo's. In minder dan 4 jaar tijd is AFE Benelux er in geslaagd een netwerk uit te bouwen van 3 commerciële kantoren met vandaag een veertigtal medewerkers en een omzet van 3,7 miljoen Euro. En dit bovendien met een bedrijfsresultaat van meer dan 300.000 Euro. Met de overname van AFE Benelux komen er 1500 nieuwe klanten bij de Proximedia Groep die vanaf nu dus meer dan 22.000 klanten telt. Het succesverhaal van AFE Benelux kan nu verder gezet worden binnen de Proximedia Groep die haar ervaring en financiële slagkracht zal kunnen toevoegen aan dit mooie verhaal.