De risico's om volledig risk-on te gaan zijn nog niet verdwenen, die risico's zijn zelfs nog niet relatief talrijk. Anderzijds lijkt er ruimte te zijn voor een opwaartse herziening van de winstverwachtingen, waardoor de winstkansen voor aandelen nog toenemen.

De ING Benelux Top Picks voor de komende maanden zijn: Ahold, Boskalis, Delta Lloyd, Econocom, PostNL, SBM Offshore, Solvay, Telenet Group, Unit4 en Unibail-Rodamco. Deze top pick selectie is gebaseerd op een bottom-up perspectief, meer dan in een vorige versie van de Benelux Digest van de bank.

De risico's om volledig risk-on te gaan zijn nog niet verdwenen, die risico's zijn zelfs nog niet relatief talrijk. Anderzijds lijkt er ruimte te zijn voor een opwaartse herziening van de winstverwachtingen, waardoor de winstkansen voor aandelen nog toenemen. De ING Benelux Top Picks voor de komende maanden zijn: Ahold, Boskalis, Delta Lloyd, Econocom, PostNL, SBM Offshore, Solvay, Telenet Group, Unit4 en Unibail-Rodamco. Deze top pick selectie is gebaseerd op een bottom-up perspectief, meer dan in een vorige versie van de Benelux Digest van de bank.