De angst voor een terugslag is duidelijk aanwezig, zeker gezien de aanhoudend zwakke vooruitzichten voor de wereldeconomie en de consequenties daarvan voor bedrijfswinsten.

Die verdeeldheid is een teken dat de vooruitzichten uitermate onzeker zijn.

Een klimaat waarin in het verleden vaak de grootste koerswinsten tot stand kwamen, maar ook forsaandelen. Uit interviews van televisiezender CNBC met analisten komen toch wel enkele hoofdlijnen naar voren die regelmatig worden aangehaald.

Zo is het risico van Amerikaanse bankaandelen volgens deskundigen sinds de stresstest toch wel afgenomen. Ook zijn er velen die de opkomende markten zien als groeiaanjager voor de komende jaren en interessant voor beleggers op langere termijn.

De angst voor een terugslag is duidelijk aanwezig, zeker gezien de aanhoudend zwakke vooruitzichten voor de wereldeconomie en de consequenties daarvan voor bedrijfswinsten. Die verdeeldheid is een teken dat de vooruitzichten uitermate onzeker zijn.Een klimaat waarin in het verleden vaak de grootste koerswinsten tot stand kwamen, maar ook forsaandelen. Uit interviews van televisiezender CNBC met analisten komen toch wel enkele hoofdlijnen naar voren die regelmatig worden aangehaald.Zo is het risico van Amerikaanse bankaandelen volgens deskundigen sinds de stresstest toch wel afgenomen. Ook zijn er velen die de opkomende markten zien als groeiaanjager voor de komende jaren en interessant voor beleggers op langere termijn.