Verdere verlagingen worden niet uitgesloten door Moody's, aldus Theodoor Gilissen Bankiers. De kredietwaardigheid van Ierland heeft te lijden onder de problemen bij de banken en onzekerheid over de economische groei.

De risico-opslag ten opzichte van de Duitse 10- jaars rente is in reactie hierop vorige vrijdag met bijna 20 basispunten gestegen, zo merkt Theodoor Gilissen Bankiers op.

Afgelopen dinsdag heeft S&P de outlook voor België (AA+) op negatief gezet vanwege de aanhoudende politieke onzekerheid. De risico-opslag voor België is vorige week per saldo toch nog iets gedaald en staat nu op 95 basispunten, na een hoogste stand van bijna 133 basispunten op 30 november.

Verdere verlagingen worden niet uitgesloten door Moody's, aldus Theodoor Gilissen Bankiers. De kredietwaardigheid van Ierland heeft te lijden onder de problemen bij de banken en onzekerheid over de economische groei. De risico-opslag ten opzichte van de Duitse 10- jaars rente is in reactie hierop vorige vrijdag met bijna 20 basispunten gestegen, zo merkt Theodoor Gilissen Bankiers op. Afgelopen dinsdag heeft S&P de outlook voor België (AA+) op negatief gezet vanwege de aanhoudende politieke onzekerheid. De risico-opslag voor België is vorige week per saldo toch nog iets gedaald en staat nu op 95 basispunten, na een hoogste stand van bijna 133 basispunten op 30 november.