Howard Archer en Timo Klein, twee economen die in Frankfurt voor IHS Global Insight werken, zijn anderzijds van mening dat er 20% kans is dat een land binnen vijf jaar de eurozone verlaat.

IHS Global Insight schat anderzijds de kansen dat de eurozone tegen 2015 uiteenspat ongeveer 5% bedraagt. Volgens IHS Global Insight is dus de kans het grootst dat de eurozone blijft zoals ze is.

Howard Archer en Timo Klein zijn van mening dat de schade die wordt aangericht wanneer een land de eurozone moet verlaten zo groot zal zijn dat alles zal worden gedaan om dit scenario te voorkomen.

Howard Archer en Timo Klein, twee economen die in Frankfurt voor IHS Global Insight werken, zijn anderzijds van mening dat er 20% kans is dat een land binnen vijf jaar de eurozone verlaat. IHS Global Insight schat anderzijds de kansen dat de eurozone tegen 2015 uiteenspat ongeveer 5% bedraagt. Volgens IHS Global Insight is dus de kans het grootst dat de eurozone blijft zoals ze is. Howard Archer en Timo Klein zijn van mening dat de schade die wordt aangericht wanneer een land de eurozone moet verlaten zo groot zal zijn dat alles zal worden gedaan om dit scenario te voorkomen.