Die boodschap was belangrijker dan het verlies per aandeel dat uitkomt op USD 0,22. Analisten hielden gemiddeld rekening met een verlies van USD 0,35 per aandeel.

RIM kan Apple en Samsung niet bijbenen op de markt voor smartphones maar ziet nog altijd de volumes stijgen. Het bedrijf verwacht aanhoudende druk op de operationele resultaten, mede door de introductie van het nieuwe besturingssysteem BlackBerry 10 eind januari.

De analisten van ABN Amro blijven behoedzaam voor het aandeel RIM omdat marktaandelen voor smartphonemakers verre van stabiel zijn.

Het wordt moeilijk voor het bedrijf om het niveau van de afgelopen jaren te halen, mede omdat het bedrijven niet meer uitmaakt welk merk smartphone werknemers gebruiken.

Die trend is in het voordeel van Samsung en Apple. ABN Amro handhaaft de opinie houden.

Die boodschap was belangrijker dan het verlies per aandeel dat uitkomt op USD 0,22. Analisten hielden gemiddeld rekening met een verlies van USD 0,35 per aandeel. RIM kan Apple en Samsung niet bijbenen op de markt voor smartphones maar ziet nog altijd de volumes stijgen. Het bedrijf verwacht aanhoudende druk op de operationele resultaten, mede door de introductie van het nieuwe besturingssysteem BlackBerry 10 eind januari. De analisten van ABN Amro blijven behoedzaam voor het aandeel RIM omdat marktaandelen voor smartphonemakers verre van stabiel zijn. Het wordt moeilijk voor het bedrijf om het niveau van de afgelopen jaren te halen, mede omdat het bedrijven niet meer uitmaakt welk merk smartphone werknemers gebruiken. Die trend is in het voordeel van Samsung en Apple. ABN Amro handhaaft de opinie houden.