Rik Vandenberghe is gedelegeerd bestuurder bij ING België NV, waar hij verantwoordelijk is voor het departement Products & Operations.

Hij startte zijn carrière bij ING België in 1984 (toen BBL). Na diverse management posities binnen de afdelingen Retail Banking en Commercial Banking van het bedrijf, werd hij in 2007 verantwoordelijk voor ING Luxemburg.

In Luxemburg bouwde Rik Vandenberghe de lokale en internationale activiteiten van de bank op succesvolle wijze verder uit en maakte de bank zodoende een vaste partner van particulieren en bedrijven in Luxemburg.

Op 1 maart 2013 keerde Rik Vandenberghe terug naar België, waar hij lid werd van het Directiecomité van ING België.

Rik Vandenberghe is gedelegeerd bestuurder bij ING België NV, waar hij verantwoordelijk is voor het departement Products & Operations. Hij startte zijn carrière bij ING België in 1984 (toen BBL). Na diverse management posities binnen de afdelingen Retail Banking en Commercial Banking van het bedrijf, werd hij in 2007 verantwoordelijk voor ING Luxemburg. In Luxemburg bouwde Rik Vandenberghe de lokale en internationale activiteiten van de bank op succesvolle wijze verder uit en maakte de bank zodoende een vaste partner van particulieren en bedrijven in Luxemburg. Op 1 maart 2013 keerde Rik Vandenberghe terug naar België, waar hij lid werd van het Directiecomité van ING België.