Positief is echter dat het bedrijf de omzet in april met 12% zag stijgen op basis van gelijke wisselkoersen.

Dat houdt een omzetversnelling in vergeleken met afgelopen maanden en is duidelijk beter dan verwacht. Het bedrijf kondigde een dividend aan van één Zwitserse frank per aandeel, ook dat was beter dan waarmee de markt rekening hield.

Opvallend was de sabbatical van een jaar die voorzitter Rupert aankondigde. Beide topmannen Fornas and Lepeu nemen zijn werkzaamheden over.

ABN Amro wijzigt niets aan de opinie Houden voor Richemont en waarderen het aandeel op CHF 68. De stal van het Zwitserse bedrijf telt enkele van 's werelds meest bekende luxe merken, waaronder Cartier, Montblanc en Van Cleef & Arpels en haalt een flink deel van zijn omzet uit opkomende markten. Het aandeel is echter niet aantrekkelijk gewaardeerd.

Positief is echter dat het bedrijf de omzet in april met 12% zag stijgen op basis van gelijke wisselkoersen. Dat houdt een omzetversnelling in vergeleken met afgelopen maanden en is duidelijk beter dan verwacht. Het bedrijf kondigde een dividend aan van één Zwitserse frank per aandeel, ook dat was beter dan waarmee de markt rekening hield. Opvallend was de sabbatical van een jaar die voorzitter Rupert aankondigde. Beide topmannen Fornas and Lepeu nemen zijn werkzaamheden over. ABN Amro wijzigt niets aan de opinie Houden voor Richemont en waarderen het aandeel op CHF 68. De stal van het Zwitserse bedrijf telt enkele van 's werelds meest bekende luxe merken, waaronder Cartier, Montblanc en Van Cleef & Arpels en haalt een flink deel van zijn omzet uit opkomende markten. Het aandeel is echter niet aantrekkelijk gewaardeerd.