Russell: "A hard rain is gonna fall, daar twijfel ik geen moment aan. Wat dit voor beleggers betekent? Zij krijgen van mij het dringende advies om alles te verkopen wat ze in portefeuille hebben. De opbrengst van de verkochte aandelen moet vervolgens liquide blijven."

Het toekomstbeeld dat Russell schetst, is niet bepaald veelbelovend: "Economisch gezien staan we voor een zeer moeilijke periode, op het einde van dit jaar gaat de situatie er heel anders uitzien dan vandaag het geval is. Alle indicatoren wijzen er op dat er slecht nieuws op komst is. Wanneer de Dow Jones Industrials and Transports Index terugvalt onder het niveau van 7 mei, lopen we zelfs het risico op een serieuze beurskrach."

Russell: "A hard rain is gonna fall, daar twijfel ik geen moment aan. Wat dit voor beleggers betekent? Zij krijgen van mij het dringende advies om alles te verkopen wat ze in portefeuille hebben. De opbrengst van de verkochte aandelen moet vervolgens liquide blijven." Het toekomstbeeld dat Russell schetst, is niet bepaald veelbelovend: "Economisch gezien staan we voor een zeer moeilijke periode, op het einde van dit jaar gaat de situatie er heel anders uitzien dan vandaag het geval is. Alle indicatoren wijzen er op dat er slecht nieuws op komst is. Wanneer de Dow Jones Industrials and Transports Index terugvalt onder het niveau van 7 mei, lopen we zelfs het risico op een serieuze beurskrach."