Hij stelt vast dat de effecten van de wereldwijde crisis stilaan wegebben en dat de groei een solidere basis heeft gekregen. Om het met de wereld van Branson te zeggen: "the world is getting back on its feet".

Uiteraard is het probleem van de uitstaande schulden die nog wel een tijdje op de markt zullen blijven wegen. Het probleem van de schulden is echter gesignaleerd en er wordt nu aan een oplossing gewerkt.

Anderzijds is de oplossing die Branson voorstelt relatief eenvoudig. We moeten met z'n allen maar wat harder werken en dan zal alles opgelost zijn. Door harder te werken kan een double dip recessie worden voorkomen, aldus nog Branson.

Hij stelt vast dat de effecten van de wereldwijde crisis stilaan wegebben en dat de groei een solidere basis heeft gekregen. Om het met de wereld van Branson te zeggen: "the world is getting back on its feet". Uiteraard is het probleem van de uitstaande schulden die nog wel een tijdje op de markt zullen blijven wegen. Het probleem van de schulden is echter gesignaleerd en er wordt nu aan een oplossing gewerkt. Anderzijds is de oplossing die Branson voorstelt relatief eenvoudig. We moeten met z'n allen maar wat harder werken en dan zal alles opgelost zijn. Door harder te werken kan een double dip recessie worden voorkomen, aldus nog Branson.