RHJI neemt ook Kleinwort Benson Private Bank Limited en Kleinwort Benson Channel Islands Holdings Limited over voor een totaal bedrag van 225 miljard Britse ponden.

Op 31 december 2008 hadden de vermogensbeheeractiviteiten van RHJ International betrekking op een totaal bedrag van 5,4 miljard pond. De overname kadert in de interesse die de holding al geruime tijd koestert voor uitbreiding van de posities in de financiële sector.

Chief Executive Officer van RHJI Leonhard Fischer was tevreden over de overname: "Kleinwort Benson is een bekende naam in de banksector, die via zijn divisie private banking een sterke dienstverlening aan de klanten biedt. Het betreft hier een strategische investering voor RHJI in een zeer aantrekkelijke sector."

RHJI neemt ook Kleinwort Benson Private Bank Limited en Kleinwort Benson Channel Islands Holdings Limited over voor een totaal bedrag van 225 miljard Britse ponden. Op 31 december 2008 hadden de vermogensbeheeractiviteiten van RHJ International betrekking op een totaal bedrag van 5,4 miljard pond. De overname kadert in de interesse die de holding al geruime tijd koestert voor uitbreiding van de posities in de financiële sector. Chief Executive Officer van RHJI Leonhard Fischer was tevreden over de overname: "Kleinwort Benson is een bekende naam in de banksector, die via zijn divisie private banking een sterke dienstverlening aan de klanten biedt. Het betreft hier een strategische investering voor RHJI in een zeer aantrekkelijke sector."