Verder konden beleggers opgelucht adem halen toen woensdag bleek dat de ECB haar liquiditeitsverruimende maatregelen zonder problemen kon verkleinen. Verder was er het nodige vooral overnamenieuws.

De komende week komt het cijferseizoen voorzichtig op gang. Als de voortekenen niet bedriegen, kunnen wij volgens ABN Amro redelijk wat positieve berichten verwachten.

De technische analisten voorzien deze zomer mogelijke topvorming op de beurs. Zij leggen dat uit als een mogelijke voorbode voor een negatief sentiment. Kunnen we dit nog van ons afschudden?, zo vraagt ABN Amro zich af.

Verder konden beleggers opgelucht adem halen toen woensdag bleek dat de ECB haar liquiditeitsverruimende maatregelen zonder problemen kon verkleinen. Verder was er het nodige vooral overnamenieuws. De komende week komt het cijferseizoen voorzichtig op gang. Als de voortekenen niet bedriegen, kunnen wij volgens ABN Amro redelijk wat positieve berichten verwachten. De technische analisten voorzien deze zomer mogelijke topvorming op de beurs. Zij leggen dat uit als een mogelijke voorbode voor een negatief sentiment. Kunnen we dit nog van ons afschudden?, zo vraagt ABN Amro zich af.