Ondanks het feit dat Unilever al had laten weten dat het derde kwartaal niet sterk zou worden, stelden de uiteindelijke cijfers toch wat teleur.

Het bedrijf heeft, zoals het al eerder had gemeld, last van zwakte in de opkomende markten. Ten Cate daarentegen rapporteerde solide cijfers zonder grote verrassingen.

Een ander aandeel dat ABN Amro hier wil noemen is Facebook. De koers van dit aandeel is de laatste maanden sterk opgelopen en ABN Amro denkt dat het nu een goed moment is om winst te nemen.

Ondanks het feit dat Unilever al had laten weten dat het derde kwartaal niet sterk zou worden, stelden de uiteindelijke cijfers toch wat teleur. Het bedrijf heeft, zoals het al eerder had gemeld, last van zwakte in de opkomende markten. Ten Cate daarentegen rapporteerde solide cijfers zonder grote verrassingen. Een ander aandeel dat ABN Amro hier wil noemen is Facebook. De koers van dit aandeel is de laatste maanden sterk opgelopen en ABN Amro denkt dat het nu een goed moment is om winst te nemen.