De resultaten van ASML vielen daarentegen licht tegen, mede omdat veel orders werden afgeblazen als uitvloeisel van de kernramp in Japan.

Deze week zal onder andere Nokia nog resultaten over het eerste kwartaal publiceren en in Nederland zijn/waren de ogen gericht op Heineken en AkzoNobel.

Op het macrovlak zal/was de aandacht zijn gericht op in aanbouw genomen woningen in de Verenigde Staten en in de eurozone op het consumentenvertrouwen en de voorlopige publicatie van de indices van inkoopmanagers over maart.

De resultaten van ASML vielen daarentegen licht tegen, mede omdat veel orders werden afgeblazen als uitvloeisel van de kernramp in Japan. Deze week zal onder andere Nokia nog resultaten over het eerste kwartaal publiceren en in Nederland zijn/waren de ogen gericht op Heineken en AkzoNobel. Op het macrovlak zal/was de aandacht zijn gericht op in aanbouw genomen woningen in de Verenigde Staten en in de eurozone op het consumentenvertrouwen en de voorlopige publicatie van de indices van inkoopmanagers over maart.