De bijdrage van de financials is volgens Theodoor Gilissen Bankiers belangrijk om de rally te ondersteunen en de cijfers van JPMorgan Chase geven hoop dat de banken er nu beter voor staan.

Deze week volgen meer belangrijke Amerikaanse banken met kwartaalcijfers: vandaag Citigroup; morgne Goldman Sachs en Wells Fargo; donderdag Morgan Stanley en vrijdag Bank of America.

De sterke cijfers van JPMorgan Chase volgden op nieuws eerder in de week dat de bank het dividend wil verhogen. Topman Jamie Diamond, meestal erg voorzichtig, legde bij de toelichting van de cijfers de nadruk op het financiële herstel van de consument en het Amerikaanse bedrijfsleven.

De bijdrage van de financials is volgens Theodoor Gilissen Bankiers belangrijk om de rally te ondersteunen en de cijfers van JPMorgan Chase geven hoop dat de banken er nu beter voor staan. Deze week volgen meer belangrijke Amerikaanse banken met kwartaalcijfers: vandaag Citigroup; morgne Goldman Sachs en Wells Fargo; donderdag Morgan Stanley en vrijdag Bank of America. De sterke cijfers van JPMorgan Chase volgden op nieuws eerder in de week dat de bank het dividend wil verhogen. Topman Jamie Diamond, meestal erg voorzichtig, legde bij de toelichting van de cijfers de nadruk op het financiële herstel van de consument en het Amerikaanse bedrijfsleven.