Macro-economische ontwikkelingen zullen de komende week echter weer het nieuws domineren. Daarbij kijken de analisten met bijzondere belangstelling naar voorlopige gegevens over het consumentenvertrouwen in de Verenigde Staten (van de University of Michigan), waaruit moet blijken of het recente herstel hierin zich in juli voortzet.

Daarnaast verschijnen er de komende week cijfers over de Chinese inflatie in juni, de stand van de overheidsschuld in de Verenigde Staten en cijfers over de industriële productie in mei in een aantal Europese landen.

Macro-economische ontwikkelingen zullen de komende week echter weer het nieuws domineren. Daarbij kijken de analisten met bijzondere belangstelling naar voorlopige gegevens over het consumentenvertrouwen in de Verenigde Staten (van de University of Michigan), waaruit moet blijken of het recente herstel hierin zich in juli voortzet. Daarnaast verschijnen er de komende week cijfers over de Chinese inflatie in juni, de stand van de overheidsschuld in de Verenigde Staten en cijfers over de industriële productie in mei in een aantal Europese landen.