De komende week wordt nog gedomineerd door macro-economisch nieuws. Na de Amerikaanse werkgelegenheidscijfers van vrijdag - die in deze uitgave niet meer konden worden meegenomen - zal de aandacht volgende week vooral uitgaan naar de industriële sector in Duitsland (orders en productie) en naar informatie van centrale banken.

Zowel de Europese Centrale Bank als de Bank of England zullen besluiten nemen over het monetaire beleid, waarin we overigens geen verandering voorzien.

De Federal Reserve zal het zeswekelijkse "Beige Book" publiceren, waarin wordt ingegaan op de economische situatie in de verschillende districten.

Daarnaast komt volgens ABN Amro de komende week geleidelijk aan het resultatenseizoen met de cijfers over het vierde kwartaal op gang. De eerste is traditioneel Alcoa op dinsdag, gevolgd door Chevron op woensdag en Wells Fargo op vrijdag.

De komende week wordt nog gedomineerd door macro-economisch nieuws. Na de Amerikaanse werkgelegenheidscijfers van vrijdag - die in deze uitgave niet meer konden worden meegenomen - zal de aandacht volgende week vooral uitgaan naar de industriële sector in Duitsland (orders en productie) en naar informatie van centrale banken. Zowel de Europese Centrale Bank als de Bank of England zullen besluiten nemen over het monetaire beleid, waarin we overigens geen verandering voorzien. De Federal Reserve zal het zeswekelijkse "Beige Book" publiceren, waarin wordt ingegaan op de economische situatie in de verschillende districten. Daarnaast komt volgens ABN Amro de komende week geleidelijk aan het resultatenseizoen met de cijfers over het vierde kwartaal op gang. De eerste is traditioneel Alcoa op dinsdag, gevolgd door Chevron op woensdag en Wells Fargo op vrijdag.