ABN Amro heeft op dit moment geen rating uitstaan op Van Lanschot, maar hoopt het aandeel binnenkort weer te volgen met een advies.

De netto interest-marge bij Van Lanschot verbeterde tot 1,24%, versus 1,20% aan het einde van 2012. Toch was de marge iets lager in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. De verliezen op kredieten lijken te stabiliseren.

Het beheerde vermogen was min of meer vlak in vergelijking met het einde van 2012. De kapitaalratio's versterkten: de core Tier 1-ratio nam toe tot 12,5%, tegen 11,0% aan het einde van 2012.

Het management heeft aangegeven dat de bank tweederde van het kostenbesparingsprogramma heeft afgerond en goede vooruitgang boekt.

ABN Amro heeft op dit moment geen rating uitstaan op Van Lanschot, maar hoopt het aandeel binnenkort weer te volgen met een advies. De netto interest-marge bij Van Lanschot verbeterde tot 1,24%, versus 1,20% aan het einde van 2012. Toch was de marge iets lager in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. De verliezen op kredieten lijken te stabiliseren. Het beheerde vermogen was min of meer vlak in vergelijking met het einde van 2012. De kapitaalratio's versterkten: de core Tier 1-ratio nam toe tot 12,5%, tegen 11,0% aan het einde van 2012. Het management heeft aangegeven dat de bank tweederde van het kostenbesparingsprogramma heeft afgerond en goede vooruitgang boekt.