De week wordt in Amsterdam afgetrapt met de vierdekwartaalcijfers van PostNL, maar in de loop van de week volgt er nog een stroom andere Nederlandse bedrijven.

Dat betreft de AEX-bedrijven Ahold, DSM en Reed Elsevier. Voorts zullen kleinere bedrijven als Aalberts, ASMI, Heijmans, Ten Cate en de uitzenders USG People en Brunel hun resultaten presenteren en vermoedelijk ook wel wat melden over de vooruitzichten.

Uit de rest van Europa kijken we met interesse naar de Duitse chemiebedrijven Bayer en BASF. Daarnaast komt Home Depot als een van de laatste Amerikaanse bedrijven met cijfers.

De week wordt in Amsterdam afgetrapt met de vierdekwartaalcijfers van PostNL, maar in de loop van de week volgt er nog een stroom andere Nederlandse bedrijven. Dat betreft de AEX-bedrijven Ahold, DSM en Reed Elsevier. Voorts zullen kleinere bedrijven als Aalberts, ASMI, Heijmans, Ten Cate en de uitzenders USG People en Brunel hun resultaten presenteren en vermoedelijk ook wel wat melden over de vooruitzichten. Uit de rest van Europa kijken we met interesse naar de Duitse chemiebedrijven Bayer en BASF. Daarnaast komt Home Depot als een van de laatste Amerikaanse bedrijven met cijfers.