Filip De Pauw van ING is van mening dat de risico's bij dit bedrijf wat de resultaten betreft zich hoofdzakelijk aan de onderzijde bevinden. Umicore zelf gaf voor 2012 een guidance van een REBIT aan de onderzijde van een range tussen 370 en 390 miljoen euro.

De Pauw gaat uit van 373 miljoen euro, waarna die REBIT volgend jaar zou kunnen stijgen tot 402 miljoen euro. Omdat de risico's echter hoofdzakelijk aan de onderzijde liggen, krijgt het aandeel slechts een neutraal advies met daaraan gekoppeld een koersdoel van 39 euro.

Filip De Pauw van ING is van mening dat de risico's bij dit bedrijf wat de resultaten betreft zich hoofdzakelijk aan de onderzijde bevinden. Umicore zelf gaf voor 2012 een guidance van een REBIT aan de onderzijde van een range tussen 370 en 390 miljoen euro. De Pauw gaat uit van 373 miljoen euro, waarna die REBIT volgend jaar zou kunnen stijgen tot 402 miljoen euro. Omdat de risico's echter hoofdzakelijk aan de onderzijde liggen, krijgt het aandeel slechts een neutraal advies met daaraan gekoppeld een koersdoel van 39 euro.