Vanmorgen was het een relatief kalme dag wat de rapportering van bedrijfsresultaten betreft. Onder andere Barclays en Metro kwamen met cijfers, beide aandelen openden in reactie op de cijfers iets lager. Renault profiteerde anderzijds van een hausse bij Nissan, waar het 44% in bezit.

Op de Brusselse beurs opende de BEL 20 licht lager, waarbij de index wel standhoudt boven het niveau van 2150. De vrijdagavond bekendgemaakte resultaten van Telenet werden goed onthaald. Cofinimmo noteert na de cijfers - en de aangekondigde dividendverlaging - licht lager.

Vanmorgen was het een relatief kalme dag wat de rapportering van bedrijfsresultaten betreft. Onder andere Barclays en Metro kwamen met cijfers, beide aandelen openden in reactie op de cijfers iets lager. Renault profiteerde anderzijds van een hausse bij Nissan, waar het 44% in bezit. Op de Brusselse beurs opende de BEL 20 licht lager, waarbij de index wel standhoudt boven het niveau van 2150. De vrijdagavond bekendgemaakte resultaten van Telenet werden goed onthaald. Cofinimmo noteert na de cijfers - en de aangekondigde dividendverlaging - licht lager.