Veel aandacht zal volgens Wilfried Steentjes van Steentjes Vermogensbeheer dan ook hier naar uitgaan. Immers als deze bedrijven goed hebben verdiend en een gunstige verwachting hebben zou men kunnen stellen dat de economie echt aan kracht aan het winnen is.

Of het verstandig is de economisch ontwikkeling volledig aan deze sector op te hangen is natuurlijk de vraag. In de afgelopen week daalde de koers van HP sterk.

Dit kwam vooral door de berichten dat het aantal verkopen van de gewone PC aan het dalen is.

Steeds meer consumenten gaan van een gewone desktop over naar een tabletcomputer. Er vindt in deze sector dus een hele grote rotatie plaats.

En tijdens zo'n proces zijn er altijd fondsen die hiervan extra profiteren en diegenen die meer tijd nodig hebben om zich aan te passen.

Op dit moment is het heel moeilijk om aan te geven waar de echter winnaars in deze sector zijn.

Veel aandacht zal volgens Wilfried Steentjes van Steentjes Vermogensbeheer dan ook hier naar uitgaan. Immers als deze bedrijven goed hebben verdiend en een gunstige verwachting hebben zou men kunnen stellen dat de economie echt aan kracht aan het winnen is. Of het verstandig is de economisch ontwikkeling volledig aan deze sector op te hangen is natuurlijk de vraag. In de afgelopen week daalde de koers van HP sterk. Dit kwam vooral door de berichten dat het aantal verkopen van de gewone PC aan het dalen is. Steeds meer consumenten gaan van een gewone desktop over naar een tabletcomputer. Er vindt in deze sector dus een hele grote rotatie plaats. En tijdens zo'n proces zijn er altijd fondsen die hiervan extra profiteren en diegenen die meer tijd nodig hebben om zich aan te passen. Op dit moment is het heel moeilijk om aan te geven waar de echter winnaars in deze sector zijn.