Een jaar geleden bereikten de beurskoersen een dieptepunt en sindsdien zijn de koersen fors gestegen. De belangrijkste wereldindices hebben inmiddels een stijging met ruim 70% laten optekenen.

In Brussel is het sentiment nog steeds licht negatief, met een verlies dat voor de BEL 20 beperkt blijft tot ongeveer een kwart procent.

GdF Suez zou op de huidige koersniveaus goedkoop zijn. Waar of niet, de koers noteert in ieder geval hoger. De resultaten van Spector worden vrij goed onthaald, de koers wint bijna 3%.

Een jaar geleden bereikten de beurskoersen een dieptepunt en sindsdien zijn de koersen fors gestegen. De belangrijkste wereldindices hebben inmiddels een stijging met ruim 70% laten optekenen. In Brussel is het sentiment nog steeds licht negatief, met een verlies dat voor de BEL 20 beperkt blijft tot ongeveer een kwart procent. GdF Suez zou op de huidige koersniveaus goedkoop zijn. Waar of niet, de koers noteert in ieder geval hoger. De resultaten van Spector worden vrij goed onthaald, de koers wint bijna 3%.