Wat betreft de wetenschappelijke/medische tak van de uitgeverij verwacht Reed Elsevier in 2014 opnieuw een jaar van bescheiden groei (Reed Elsevier is de grootste wetenschappelijke uitgever ter wereld).

Bij Risk Solutions was er sprake van een sterke vraag naar identiteit verificatie en fraude detectie, terwijl de markt voor herfinanciering van Amerikaanse hypotheken afkoelde.

Bij Exhibitions ziet Reed Elsevier verdere groei in de Verenigde Staten en Japen en bescheiden groei in Europa. De groei in opkomende markten is echter een stuk lager dan verwacht.

De outlook voor het volledige jaar blijft van kracht. Reed Elsevier kocht in het eerste kwartaal voor GBP 250 miljoen aan eigen aandelen in. Het totale programma voor 2014 moet uitkomen op GBP 600 miljoen. ABN Amro blijft neutraal.

Wat betreft de wetenschappelijke/medische tak van de uitgeverij verwacht Reed Elsevier in 2014 opnieuw een jaar van bescheiden groei (Reed Elsevier is de grootste wetenschappelijke uitgever ter wereld). Bij Risk Solutions was er sprake van een sterke vraag naar identiteit verificatie en fraude detectie, terwijl de markt voor herfinanciering van Amerikaanse hypotheken afkoelde. Bij Exhibitions ziet Reed Elsevier verdere groei in de Verenigde Staten en Japen en bescheiden groei in Europa. De groei in opkomende markten is echter een stuk lager dan verwacht. De outlook voor het volledige jaar blijft van kracht. Reed Elsevier kocht in het eerste kwartaal voor GBP 250 miljoen aan eigen aandelen in. Het totale programma voor 2014 moet uitkomen op GBP 600 miljoen. ABN Amro blijft neutraal.