Ahold rapporteerde in januari al de omzetcijfers over het vierde kwartaal. Deze cijfers stelden de beleggers teleur. De outlook die Ahold presenteerde, heeft een mild positieve ondertoon.

Dit is met name te danken aan de verwachting de economische omstandigheden langzaam verbeteren. Daarnaast wordt ook een sterke online groei voorzien.

De vierdekwartaalresultaten waren alles bij elkaar licht beter dan verwacht en ook de kwalitatieve vooruitzichten van het bedrijf zijn bemoedigend.

Ahold staat bij ABN Amro op een houden-advies omdat de analisten van de bank verwachten dat de omzetgroei op korte termijn gematigd blijft.

Het lijkt ABN Amro onwaarschijnlijk dat de korting waarop Ahold nu handelt, vergeleken met concurrenten, op de korte termijn zal verdwijnen. Ahold handelt op een koers-winstverhouding van 13,9 voor 2014.

Ahold rapporteerde in januari al de omzetcijfers over het vierde kwartaal. Deze cijfers stelden de beleggers teleur. De outlook die Ahold presenteerde, heeft een mild positieve ondertoon. Dit is met name te danken aan de verwachting de economische omstandigheden langzaam verbeteren. Daarnaast wordt ook een sterke online groei voorzien. De vierdekwartaalresultaten waren alles bij elkaar licht beter dan verwacht en ook de kwalitatieve vooruitzichten van het bedrijf zijn bemoedigend. Ahold staat bij ABN Amro op een houden-advies omdat de analisten van de bank verwachten dat de omzetgroei op korte termijn gematigd blijft. Het lijkt ABN Amro onwaarschijnlijk dat de korting waarop Ahold nu handelt, vergeleken met concurrenten, op de korte termijn zal verdwijnen. Ahold handelt op een koers-winstverhouding van 13,9 voor 2014.