Mobistar realiseerde een geconsolideerde nettowinst van 60,1 miljoen euro op 31 maart 2009. De resultaten van het eerste kwartaal laten de mobiele operator toe om zijn vooruitzichten voor het jaar 2009 te bevestigen.

ING merkte op dat Mobistar tegenvallende resultaten bekendmaakte. De analisten van de bank zien voorlopig geen reden om de aandelen te kopen en handhaven een neutraal advies.

De resultaten van Mobistar kwamen onder de verwachtingen van Mobistar uit. Anderzijds handhaafde de mobiele operator de vooruitzichten voor het huidige boekjaar. Het koopadvies blijft gehandhaafd.

Mobistar realiseerde een geconsolideerde nettowinst van 60,1 miljoen euro op 31 maart 2009. De resultaten van het eerste kwartaal laten de mobiele operator toe om zijn vooruitzichten voor het jaar 2009 te bevestigen. ING merkte op dat Mobistar tegenvallende resultaten bekendmaakte. De analisten van de bank zien voorlopig geen reden om de aandelen te kopen en handhaven een neutraal advies. De resultaten van Mobistar kwamen onder de verwachtingen van Mobistar uit. Anderzijds handhaafde de mobiele operator de vooruitzichten voor het huidige boekjaar. Het koopadvies blijft gehandhaafd.