Deutsche Post kreeg een voldoende voor de cijfers, de koers noteert in reactie iets hoger. In de banksector werden de resultaten van Credit Suisse vrij goed onthaald. Porsche noteert 1,90% lager na het vertrek van topman Wiedeking.

In Brussel noteert de BEL 20 iets lager, zonder dat de kaap van 2100 voorlopig wordt bedreigd. De cijfers van Mobistar hadden weinig invloed op de koers, ook de trading update van GIMV werd neutraal onthaald. Galapagos noteert wat hoger op het bericht over een nieuwe mijlpaalbetaling.

Deutsche Post kreeg een voldoende voor de cijfers, de koers noteert in reactie iets hoger. In de banksector werden de resultaten van Credit Suisse vrij goed onthaald. Porsche noteert 1,90% lager na het vertrek van topman Wiedeking.In Brussel noteert de BEL 20 iets lager, zonder dat de kaap van 2100 voorlopig wordt bedreigd. De cijfers van Mobistar hadden weinig invloed op de koers, ook de trading update van GIMV werd neutraal onthaald. Galapagos noteert wat hoger op het bericht over een nieuwe mijlpaalbetaling.