De bank- en verzekeringstak zullen voortaan los van elkaar opereren. Bij de bankactiviteiten komt de focus op Europa te liggen en in de verzekeringstak mikt de groep vooral op levensverzekerings- en pensioenproducten.

De groep zal meer activiteiten verkopen dan eerder gepland. Na een tumultueuze periode waarin twee keer een beroep werd gedaan op de Nederlandse overheid en de topman vertrok, lijkt de rust terug volgens SG Private Banking te keren bij ING.

Het risico op een verdere nationalisering slonk. Beleggers reageerden enthousiast op de eerste resultaten van de herstructureringen. De resultaten zullen in de komende
kwartalen echter getekend blijven door afwaarderingen en verliezen op beleggingen.

Zolang de kapitaalinjectie van de Nederlandse overheid niet is terugbetaald, kunnen beleggers enkel een symbolisch dividend verwachten. ING is volgens SG Private Banking te behouden.

De bank- en verzekeringstak zullen voortaan los van elkaar opereren. Bij de bankactiviteiten komt de focus op Europa te liggen en in de verzekeringstak mikt de groep vooral op levensverzekerings- en pensioenproducten. De groep zal meer activiteiten verkopen dan eerder gepland. Na een tumultueuze periode waarin twee keer een beroep werd gedaan op de Nederlandse overheid en de topman vertrok, lijkt de rust terug volgens SG Private Banking te keren bij ING. Het risico op een verdere nationalisering slonk. Beleggers reageerden enthousiast op de eerste resultaten van de herstructureringen. De resultaten zullen in de komende kwartalen echter getekend blijven door afwaarderingen en verliezen op beleggingen. Zolang de kapitaalinjectie van de Nederlandse overheid niet is terugbetaald, kunnen beleggers enkel een symbolisch dividend verwachten. ING is volgens SG Private Banking te behouden.