De per saldo positieve stemming op de internationale aandelenmarkten werd volgens ABN Amro hoofdzakelijk bepaald door de uitspraken van Janet Yellen, de toekomstige nieuwe president van de FED. Noch macrocijfers, noch bedrijfsresultaten waren goed genoeg om de koersstijgingen te verklaren.

Vanuit de Amerikaanse economie kwam er de afgelopen week weinig richtinggevend nieuws, terwijl zo goed als alle Amerikaanse bedrijven inmiddels hun resultaten over het derde kwartaal hebben gepubliceerd. Vandaag maakte Home Depot uitstekende kwartaalcijfers bekend, maar die hebben per saldo niet zo veel invloed op de koers. Die koers bevindt zich in de buurt van een historisch dieptepunt.

De per saldo positieve stemming op de internationale aandelenmarkten werd volgens ABN Amro hoofdzakelijk bepaald door de uitspraken van Janet Yellen, de toekomstige nieuwe president van de FED. Noch macrocijfers, noch bedrijfsresultaten waren goed genoeg om de koersstijgingen te verklaren. Vanuit de Amerikaanse economie kwam er de afgelopen week weinig richtinggevend nieuws, terwijl zo goed als alle Amerikaanse bedrijven inmiddels hun resultaten over het derde kwartaal hebben gepubliceerd. Vandaag maakte Home Depot uitstekende kwartaalcijfers bekend, maar die hebben per saldo niet zo veel invloed op de koers. Die koers bevindt zich in de buurt van een historisch dieptepunt.