Op de New York Stock Exchange is Hewlett-Packard een opvallende stijger. De koers noteert ruim 8% in de plus, dit naar aanleiding van de publicatie van meevallende resultaten. Met name de omzetcijfers van het bedrijf vielen beter mee dan verwacht.

Dat had vooral te maken met omzetgroei in de server- en networking business. Daardoor is de hoop toegenomen dat HP er inderdaad in zal slagen om de turnaround te realiseren. Toch heeft de koers sinds de opening opnieuw lichtjes terrein moeten prijsgeven.

Op de New York Stock Exchange is Hewlett-Packard een opvallende stijger. De koers noteert ruim 8% in de plus, dit naar aanleiding van de publicatie van meevallende resultaten. Met name de omzetcijfers van het bedrijf vielen beter mee dan verwacht. Dat had vooral te maken met omzetgroei in de server- en networking business. Daardoor is de hoop toegenomen dat HP er inderdaad in zal slagen om de turnaround te realiseren. Toch heeft de koers sinds de opening opnieuw lichtjes terrein moeten prijsgeven.