De analisten van de bank veranderen niets aan de waardering van het aandeel.

Het technologiebedrijf houdt strakke regie over de kosten, het werkkapitaal en kapitaalallocatie. Het leeuwendeel van de vrije kasstroom van USD 1,8 miljard in het afgelopen kwartaal is aangewend om schulden af te bouwen tot USD 1,2 miljard.

Bovendien stemt de 4% omzetdaling die het bedrijf in het gebroken boekjaar 2014 verwacht overeen met de verwachtingen.

Daarom wijzigt ABN Amro niets aan de waardering voor het aandeel van USD 24.

Gezien de enorme uitdagingen die het bedrijf moet overwinnen en huidige koers van het aandeel adviseert de banken beleggers te kijken naar andere technologiebedrijven. HP krijgt een neutraal advies.

De analisten van de bank veranderen niets aan de waardering van het aandeel. Het technologiebedrijf houdt strakke regie over de kosten, het werkkapitaal en kapitaalallocatie. Het leeuwendeel van de vrije kasstroom van USD 1,8 miljard in het afgelopen kwartaal is aangewend om schulden af te bouwen tot USD 1,2 miljard. Bovendien stemt de 4% omzetdaling die het bedrijf in het gebroken boekjaar 2014 verwacht overeen met de verwachtingen. Daarom wijzigt ABN Amro niets aan de waardering voor het aandeel van USD 24. Gezien de enorme uitdagingen die het bedrijf moet overwinnen en huidige koers van het aandeel adviseert de banken beleggers te kijken naar andere technologiebedrijven. HP krijgt een neutraal advies.