De vanmiddag gepubliceerde kwartaalcijfers van Hewlett-Packard waren beter dan verwacht, maar alleen wanneer er geen rekening wordt gehouden met de kosten verbonden aan de overname van Autonomy. Voor deze overname werd een voorziening van 8,80 miljard dollar aangelegd.

HP wil het woord 'fraude' niet in de mond nemen, maar geeft toch aan dat er bij het overnameproces van onregelmatigheden sprake is geweest.

Op het moment van de overname in 2011 kreeg het bedrijf al te horen dat er te veel voor de overname werd betaald. HP verliest op de cijfers meer dan 10%.

De vanmiddag gepubliceerde kwartaalcijfers van Hewlett-Packard waren beter dan verwacht, maar alleen wanneer er geen rekening wordt gehouden met de kosten verbonden aan de overname van Autonomy. Voor deze overname werd een voorziening van 8,80 miljard dollar aangelegd. HP wil het woord 'fraude' niet in de mond nemen, maar geeft toch aan dat er bij het overnameproces van onregelmatigheden sprake is geweest. Op het moment van de overname in 2011 kreeg het bedrijf al te horen dat er te veel voor de overname werd betaald. HP verliest op de cijfers meer dan 10%.