Algemeen wordt verwacht dat op het laatste moment een akkoord zal worden bereikt over het schuldenplafond, waarbij in één moeite het probleem van de shutdown zou opgelost worden. Morgen woensdag kan op dat vlak een belanrijke dag worden, met mogelijk een oplossing in zicht.

De grootbank Citigroup maakte vanmiddagresultaten die niet helemaal aan de verwachtingen beantwoordden. De cijfers werden gewikt en gewogen en uiteindelijk toch redelijk goed bevonden. De beurskoers van het aandeel noteert momenteel iets boven het slotniveau van gisteren.

Algemeen wordt verwacht dat op het laatste moment een akkoord zal worden bereikt over het schuldenplafond, waarbij in één moeite het probleem van de shutdown zou opgelost worden. Morgen woensdag kan op dat vlak een belanrijke dag worden, met mogelijk een oplossing in zicht. De grootbank Citigroup maakte vanmiddagresultaten die niet helemaal aan de verwachtingen beantwoordden. De cijfers werden gewikt en gewogen en uiteindelijk toch redelijk goed bevonden. De beurskoers van het aandeel noteert momenteel iets boven het slotniveau van gisteren.