De resultaten van financiële producten (verzekeringstak) waren beter dan verwacht, al waren de resultaten niet voldoende om de zwakte bij de divisies Railroad, Energy, Utilities en Retailing en lager dan verwachte beleggingsinkomsten, te compenseren.

De resultaten bij de divisies Manufacturing en Service waren beter dan verwacht. Railroad stelde teleur dankzij het zware winterweer, al verwacht het management over het hele jaar wel winstgroei. Retailing voldeed niet aan de verwachtingen dankzij de kalendertelling, maar dit moet in het tweede kwartaal weer aantrekken.

De cashpositie van het bedrijf is bijna USD 50 miljard. BerkShire is dan ook op zoek naar grote bedrijven die aantrekkelijk gewaardeerd zijn en goede bedrijfsactiviteiten en een goed management hebben, om over te nemen.

De bedoeling is dat het bedrijf de komende jaren groeit door dit soort deals in plaats van door de aandelenposities. ABN Amro heeft een koopadvies.

De resultaten van financiële producten (verzekeringstak) waren beter dan verwacht, al waren de resultaten niet voldoende om de zwakte bij de divisies Railroad, Energy, Utilities en Retailing en lager dan verwachte beleggingsinkomsten, te compenseren. De resultaten bij de divisies Manufacturing en Service waren beter dan verwacht. Railroad stelde teleur dankzij het zware winterweer, al verwacht het management over het hele jaar wel winstgroei. Retailing voldeed niet aan de verwachtingen dankzij de kalendertelling, maar dit moet in het tweede kwartaal weer aantrekken. De cashpositie van het bedrijf is bijna USD 50 miljard. BerkShire is dan ook op zoek naar grote bedrijven die aantrekkelijk gewaardeerd zijn en goede bedrijfsactiviteiten en een goed management hebben, om over te nemen. De bedoeling is dat het bedrijf de komende jaren groeit door dit soort deals in plaats van door de aandelenposities. ABN Amro heeft een koopadvies.