De vooruitzichten voor het boekjaar 2009 zijn daarnaast conform de prognoses. Dexia handhaaft niettemin een rating 'reduce' voor Belgacom, met een koersdoel van 29,80 euro.

ING merkte op dat Belgacom een sterke set cijfers bekendmaakte, maar dat de vooruitzichten voor dit jaar onzeker klinken. Het koopadvies voor het aandeel blijft hier gehandhaafd.

KBC Securities sprak van goede cijfers en van dito vooruitzichten. Het neutraal advies blijft gehandhaafd, dit vanwege het feit dat het aandeel stevig gewaardeerd is.

De vooruitzichten voor het boekjaar 2009 zijn daarnaast conform de prognoses. Dexia handhaaft niettemin een rating 'reduce' voor Belgacom, met een koersdoel van 29,80 euro.ING merkte op dat Belgacom een sterke set cijfers bekendmaakte, maar dat de vooruitzichten voor dit jaar onzeker klinken. Het koopadvies voor het aandeel blijft hier gehandhaafd. KBC Securities sprak van goede cijfers en van dito vooruitzichten. Het neutraal advies blijft gehandhaafd, dit vanwege het feit dat het aandeel stevig gewaardeerd is.