De slotverklaring wordt morgenavond gepubliceerd. De meeste economen verwachten nochtans dat er weinig nieuws te rapen zal vallen, want een exacte datum voor het starten van de tapering zal voorzitter Ben Bernanke van de FED waarschijnlijk niet geven.

Gisterenavond maakte Apple de resultaten over het voorbije kwartaal bekend, maar die krijgen de koers niet in beweging. Het aandeel wordt aan iets lagere koersen verhandeld en dat is hoofdzakelijk te wijten aan het feit dat de analisten zich zorgen maken over de evolutie van de marges.

De slotverklaring wordt morgenavond gepubliceerd. De meeste economen verwachten nochtans dat er weinig nieuws te rapen zal vallen, want een exacte datum voor het starten van de tapering zal voorzitter Ben Bernanke van de FED waarschijnlijk niet geven. Gisterenavond maakte Apple de resultaten over het voorbije kwartaal bekend, maar die krijgen de koers niet in beweging. Het aandeel wordt aan iets lagere koersen verhandeld en dat is hoofdzakelijk te wijten aan het feit dat de analisten zich zorgen maken over de evolutie van de marges.