De nettowinst bedroeg over de verslagperiode $3,03 mrd verdiend, tegenover $845 mln over dezelfde periode een jaar eerder. Per aandeel werd $5,25 verdiend, tegenover $1,81.

De consensusverwacht van de analisten werd ruimschoots overtroffen, want die hadden slechts gerekend op $4,24. Goldman Sachs was de Amerikaanse zakenbank die het minst werd geraakt door de kredietcrisis.

De resultaten van Goldman konden de beleggers echter niet helemaal overtuigen, de koers opende zowat anderhalf procent lager.

De nettowinst bedroeg over de verslagperiode $3,03 mrd verdiend, tegenover $845 mln over dezelfde periode een jaar eerder. Per aandeel werd $5,25 verdiend, tegenover $1,81. De consensusverwacht van de analisten werd ruimschoots overtroffen, want die hadden slechts gerekend op $4,24. Goldman Sachs was de Amerikaanse zakenbank die het minst werd geraakt door de kredietcrisis. De resultaten van Goldman konden de beleggers echter niet helemaal overtuigen, de koers opende zowat anderhalf procent lager.