De rest van de wereld dreigt haar geduld te verliezen met Barack Obama, die blijkbaar gevangen zit in de slangenkuil van de Amerikaanse politiek. Uit angst voor gezichtsverlies durven republikeinen en democraten elkaar geen vierkante meter terrein prijs te geven.

De Jakarta Globe drukte tijdens haar weekendeditie een foto af van president Obama die het huilen nader dan het lachen staat. Er was uiteraard gebruikgemaakt van Photoshop, maar de krant waarschuwde wel dat de Amerikaanse president in Azië steeds meer gezag verliest.

De rest van de wereld dreigt haar geduld te verliezen met Barack Obama, die blijkbaar gevangen zit in de slangenkuil van de Amerikaanse politiek. Uit angst voor gezichtsverlies durven republikeinen en democraten elkaar geen vierkante meter terrein prijs te geven. De Jakarta Globe drukte tijdens haar weekendeditie een foto af van president Obama die het huilen nader dan het lachen staat. Er was uiteraard gebruikgemaakt van Photoshop, maar de krant waarschuwde wel dat de Amerikaanse president in Azië steeds meer gezag verliest.