De huidige cashflows laten investeringen in bijkomende capaciteit en nieuwe producten toe, alsook het opvoeren van de inspanningen op het vlak van R & D en innovatie.

Hiervoor dient geen bijkomende externe financiering te worden aangegaan. Een eerste investeringsbudget van grosso modo EURO 8,0 miljoen wordt inmiddels uitgevoerd. Dit betreft onder andere capaciteitsuitbreidingen in Rusland, Hongarije en de Verenigde Staten van Amerika.

In de huidige omgeving wordt bijzondere aandacht besteed aan de opvolging van de klantenvorderingen en aan een selectief investeringsbeleid.

De huidige cashflows laten investeringen in bijkomende capaciteit en nieuwe producten toe, alsook het opvoeren van de inspanningen op het vlak van R & D en innovatie. Hiervoor dient geen bijkomende externe financiering te worden aangegaan. Een eerste investeringsbudget van grosso modo EURO 8,0 miljoen wordt inmiddels uitgevoerd. Dit betreft onder andere capaciteitsuitbreidingen in Rusland, Hongarije en de Verenigde Staten van Amerika.In de huidige omgeving wordt bijzondere aandacht besteed aan de opvolging van de klantenvorderingen en aan een selectief investeringsbeleid.