Air0Pack® omvat de vernieuwende technologie om vloeistoffen, poeders, gassen en producten met een gemiddelde tot hoge viscositeit (zoals gels, crèmes, schuim), af te vullen in een (recycleerbare) kunststofverpakking (PET).

Air0Pack® karakteriseert zich door een gepatenteerde drukregelaar, waardoor bij gebruik, de spuitdruk van begin tot einde constant blijft en bv. de restinhoud, die overblijft in de verpakking, minimaal is.

Verder onderscheidt Air0Pack® zich hierin dat deze drukverpakking niet werkt op basis van schadelijke drijfgassen, maar gewone onschadelijke perslucht.

Air0Pack® omvat de vernieuwende technologie om vloeistoffen, poeders, gassen en producten met een gemiddelde tot hoge viscositeit (zoals gels, crèmes, schuim), af te vullen in een (recycleerbare) kunststofverpakking (PET). Air0Pack® karakteriseert zich door een gepatenteerde drukregelaar, waardoor bij gebruik, de spuitdruk van begin tot einde constant blijft en bv. de restinhoud, die overblijft in de verpakking, minimaal is. Verder onderscheidt Air0Pack® zich hierin dat deze drukverpakking niet werkt op basis van schadelijke drijfgassen, maar gewone onschadelijke perslucht.