Deze groei is het resultaat van een verdere diversificatie van klanten en producten en de geografische spreiding van verkopen en productie units. Deze groei werd bovendien gerealiseerd ondanks de volatiele grondstofprijzen.

De activiteiten van Resilux zijn geografisch goed gespreid en Resilux beschikt door de inspanningen van de laatste jaren over een sterke financiële structuur. De uitvoering van het voorziene investeringsbudget voor 2011 verloopt volgens plan.

Voor het volledige jaar 2011 bevestigt Resilux de in het persbericht van 17 maart 2011 aangekondigde vooruitzichten.

Deze groei is het resultaat van een verdere diversificatie van klanten en producten en de geografische spreiding van verkopen en productie units. Deze groei werd bovendien gerealiseerd ondanks de volatiele grondstofprijzen. De activiteiten van Resilux zijn geografisch goed gespreid en Resilux beschikt door de inspanningen van de laatste jaren over een sterke financiële structuur. De uitvoering van het voorziene investeringsbudget voor 2011 verloopt volgens plan. Voor het volledige jaar 2011 bevestigt Resilux de in het persbericht van 17 maart 2011 aangekondigde vooruitzichten.