Deze groei is het resultaat van de reorganisatie van de verkoopsorganisatie, de diversificatie van klanten en producten en de geografische spreiding van verkopen en productie units.

Deze groei werd gerealiseerd ondanks de duurderde grondstoffen die doorgerekend werden. Wat betreft de financiële bezorgdheden over Zuid-Europese landen en de daarmee samenhangende financiële spanningen, verwacht Resilux weinig impact op de verkopen en de resultaten.

Bovendien zijn de activiteiten van Resilux geografisch goed gespreid en beschikt Resilux door de inspanningen van de laatste jaren over een sterke financiële structuur.

De uitvoering van het voorziene investeringsbudget voor 2010 verloopt volgens plan.

Voor het volledige jaar 2010 bevestigt Resilux de in het persbericht van 17 maart 2010 aangekondigde vooruitzichten.

Deze groei is het resultaat van de reorganisatie van de verkoopsorganisatie, de diversificatie van klanten en producten en de geografische spreiding van verkopen en productie units. Deze groei werd gerealiseerd ondanks de duurderde grondstoffen die doorgerekend werden. Wat betreft de financiële bezorgdheden over Zuid-Europese landen en de daarmee samenhangende financiële spanningen, verwacht Resilux weinig impact op de verkopen en de resultaten. Bovendien zijn de activiteiten van Resilux geografisch goed gespreid en beschikt Resilux door de inspanningen van de laatste jaren over een sterke financiële structuur. De uitvoering van het voorziene investeringsbudget voor 2010 verloopt volgens plan. Voor het volledige jaar 2010 bevestigt Resilux de in het persbericht van 17 maart 2010 aangekondigde vooruitzichten.