Het kan onder andere gaan over de Aziatische en Australische activiteiten die via de overname van ABN Amro verworven werden. RBS zou daarvoor een tijdsperiode van 5 jaar voorzien hebben.

Ook een aantal activiteiten van de Amerikaanse dochter Charter One zouden in de etalage komen te staan. De reorganisatie kan 20.000 banen gaan kosten, of ongeveer 10% van het totale personeelsbestand.

De bank zou zich willen terugtrekken uit de helft van de 60 landen waarin ze actief is. Op de Londense beurs wordt verwacht dat er vandaag een reorganisatieplan zal worden aangekondigd.

Het kan onder andere gaan over de Aziatische en Australische activiteiten die via de overname van ABN Amro verworven werden. RBS zou daarvoor een tijdsperiode van 5 jaar voorzien hebben. Ook een aantal activiteiten van de Amerikaanse dochter Charter One zouden in de etalage komen te staan. De reorganisatie kan 20.000 banen gaan kosten, of ongeveer 10% van het totale personeelsbestand. De bank zou zich willen terugtrekken uit de helft van de 60 landen waarin ze actief is. Op de Londense beurs wordt verwacht dat er vandaag een reorganisatieplan zal worden aangekondigd.