De centrale banken doen er namelijk alles aan om de rente laag te houden. Op die manier wordt de man in de straat veroordeeld om de kosten van de financiële crisis te betalen. De financiële markten worden op grote schaal gemanipuleerd, in zoverre dat van een correcte prijs- en koersvorming geen sprake meer is.

Uiteindelijk zullen de centrale banken aan het kortste eind trekken, de rentevoeten zullen hoe dan ook gaan stijgen. Het manipuleren van de markten kan niet tot het eeuwige volgehouden worden, op een bepaald zal de (lange) rente uitbreken en die uitbraak zal niet te stuiten zijn.

De centrale banken doen er namelijk alles aan om de rente laag te houden. Op die manier wordt de man in de straat veroordeeld om de kosten van de financiële crisis te betalen. De financiële markten worden op grote schaal gemanipuleerd, in zoverre dat van een correcte prijs- en koersvorming geen sprake meer is. Uiteindelijk zullen de centrale banken aan het kortste eind trekken, de rentevoeten zullen hoe dan ook gaan stijgen. Het manipuleren van de markten kan niet tot het eeuwige volgehouden worden, op een bepaald zal de (lange) rente uitbreken en die uitbraak zal niet te stuiten zijn.